Hello!
_

A Bocsoda Óvodáról

Két tannyelvű tehetségfejlesztő óvoda

(angol-magyar)

Óvodánkat Szigetszentmiklós első magánóvodáját 1994-ben nyitottuk meg és azóta is működtetjük, mint tehetségfejlesztő óvodát. Az elmúlt 20 évben jó néhány kiváló képességű gyermekkel foglalkoztunk, akik közül már sokan fiatal felnőttként valósítják meg álmaikat.

Jelen vannak a médiában, színházi életben, zeneiskolákban, sportéletben és eredményesen szerepelnek felnőtt tehetségkutató versenyeken is. Többen sikeresen felvételiztek az angol tagozatos iskolákba, az Újbudai Alma Máter iskolába valamint a Nemzetközi Üzleti Iskolába. (International Business School).

Megindítottuk emelt szintű angol-magyar csoportunkat és az ÖKO foglalkozásainkat. A célunk az, hogy a magyar és az angol nyelvű foglalkozásainkon előtérbe helyezzük a beszédkészség, zene, játék és mozgáskultúra fejlesztését a tehetséggondozás keretében.

Mindezt kiváló pedagógusok segítségével, magas minőségben szeretetteljes meghitt légkörben valósítjuk meg. A tehetségfejlesztésen túl legfontosabb irányelvünk a gyermekkor tisztelete.

Gyermekkor csak egy van!

26Pedagógusaink
980Boldog szülők
51Éve működünk
120Eddigi gyerekeink
Members
_

Ismerje meg Pedagógusainkat

_

Zsuzsa néni

Óvó néni

Ági néni

Óvó néni

Mariann néni

Óvó néni

Flóra néni

Óvó néni

Fanni néni

Óvó néni

Erika néni

Dadus néni

Bea néni

Dadus néni

Magdus néni

Dadus néni